На ВОЛИНІ відбулась рада обласної УНП

20 травня в м. Луцьку відбулась рада Волинської обласної УНП за участі Юрія КОСТЕНКА. Основними темами виступу були загальна політична ситуація в Україні, парламентські вибори 2012 і підготовка до них.

В ході свого виступу, Юрій Іванович розповів присутнім про геополітичну ситуацію в світі, ситуацію в економіці України, проблеми наповнення бюджету та шляхи їх вирішення. Зокрема Юрій КОСТЕНКО наголосив на необхідності негайної зміни економічної політики. Насамперед він різко засудив бездіяльність влади щодо розробки родовищ сланцевого газу: «Сланцевий газ – загроза газовій монополії Росії, і шлях до енергетичної незалежності України. А владні відмовки щодо нібито великої екологічної загрози, насправді не відповідають дійсності».

Також Костенко розповів присутнім про переговорний процес з іншими партіями та створення «Української Правиці»,та наголосив на великому потенціалі такого об’єднання на майбутніх виборах. Далі слово тримав голова Волинської обласної організації УНП Ігор ВЕРЧУК. Він розповів про підготовку до виборів на місцях, організацію передвиборчої агітації, а також необхідність проведення передвиборчих конференцій з місцевими організаціями партій учасників  «Української Правиці». «Наша позиція полягає в тому, щоб обирати кандидатів на мажоритарні округи від об’єднання на десь в кулуарах чи кабінетах, а шляхом проведення праймерізу, що буде свідченням відкритості та прозорості нашої політики»,— наголосив він.

УНП, Життя партії

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image