Невідомі вдруге напали на захисників української мови під Українським Домом в Києві

В ніч на 1 жовтня невідомі вчинили другий напад на наметове містечко голодувальників та інформаційного посту Української народної партії біля Українського Дому. Про це повідомили в Київській міській організації Української народної партії.

Як повідомили чергові наметового містечка, біля 2-ї години ночі біля протестуючих зупинився автомобіль «Альфа-ромео» сріблястого кольору, із нього вискочили чотири молодики спортивного виду. За допомогою карабінів вони підчепили трос до намету, та не дивлячись на те, що в ньому знаходилися люди, на великій швидкості  потягнули намет в бік Михайлівської площі по Трьохсвятительській вулиці.

Зі слів учасника пікету біля Українського Дому Володимира Марцішевського, напередодні представники міліції кілька разів пробували демонтувати намет, однак не змогли довести незаконність його встановлення.

Нагадаємо, це вже другий напад на захисників української мови під Українським Домом. Попередній стався в ніч на  9 вересня: тоді так само вночі невідомі розгромили намети голодувальників.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image