35 тис грн пожертували прикарпатці на їжу військовим у Криму

Штаб Національного Спротиву Івано-Франківська переказав 35 тисяч гривень військовій частині, що знаходиться на мисі Фіолент, поблизу Севастополя. Ці кошти за словами заступника голови Штабу Національного Спротиву, члена правління Української Народної Партії Дмитра Чуйка потрібні для того аби закупити харчі особовому складу військової частини.

«Ми знайшли контакти з військовою частиною, яка знаходиться на мисі Фіолент, поблизу Севастополя і заблокована російськими військами. Ситуація така, що у них закінчилось харчування для солдат, для особового складу. Українським воякам намагалися приноси їжу місцеві, але окупанти їх не пускали. Штаб Національного Спротиву прийняв рішення допомогти військовим фінансово.

Щоб вони якимось чином організували собі харчування. Бо вони зараз не мають доступу до продовольчих складів. Особисто я, як заступник голови Штабу Національного Спротиву з фінансових питань переказав заступнику командира військової частини 35 тисяч гривень. Цього вистачить їм на тиждень. Бо вони сказали, що приблизно потрібно 5 тисяч гривень щодоби для того, щоб прохарчувати особовий склад,» — зазначив заступник голови Штабу Національного Спротиву Івано-Франківська, член правління Української Народної Партії Дмитро Чуйко. - "Мені одразу віддзвонився заступник командира частини і російською сказав «Спасибо, нам очень приятно и мы не ожидали, что вся Украина будет нас поддерживать, мы буде держаться до последнего. Слава Украине».

Передані кошти зібрані пересічними прикарпатцями на підтримку Майдану. Дмитро Чуйко відзначив патріотизм і мужність українських солдат у Криму, які зараз перебувають у дуже складних умовахй досі залишаються вірнимиі народу та Батьківщині.

Новини з областей, Крим, Війна

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image