Регіонал зі Стаханова вирішив попіаритися за рахунок УЄФА — УНП

Представник Партії регіонів, екс-депутат Луганської облради, а нині  працівник виконкому Стаханівської міськради Сергій ШАХОВ вирішив використати власність УЄФА — логотип чемпіонату — в корисливих цілях: у великих питних закладах Луганська, Алчевська, Сєвєродонецька, Стаханова, Горлівки, Первомайська та інших населених пунктах Донбасу поруч із плакатами з турнірною таблицею Євро-2012 він розвісив і свої передвиборчі плакати.

За словами представників Луганської обласної організації Української народної партії, «представник ПР примазується до слави і репутації міжнародної футбольної організації, аби заробити дивіденди на чемпіонаті, який згуртував усю країну!».

«Використовуючи логотип Євро-2012, ШАХОВ порушує права інтелектуальної власності УЄФА, а саме Закон України «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні» та намагається за чужий рахунок організувати свою впізнаваність без всякої на те законної підстави»,— зазначили в Луганській УНП.

ДОВІДКА. Сергій Шахов, засновник «Благодійного дитячого фонду Сергія Шахова», член Партії регіонів, екс-депутат Луганської облради. Причетний до створення в Стахановському міськраді депутатської групи «За Януковича!». Почав свою виборчу кампанію до Верховної Ради-2012 з підкупу виборців: обробка пенсіонерів, дрібні подачки малозабезпеченим, рекламні акції. Відомо, що виборною кампанією Шахова займається та сама київська фірма, яка працювала на виборах з Черновецьким. Цікаво, що проти ШАХОВА, як стверджує сайт Стахінфо, порушено дві кримінальні справи, скоєних під впливом кокаїну. Також сайт звинувачує Шахова в замовленні хакерських атак, що призвели до відключення ресурсу.

УНП, Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image