РІВНЕ. Міська влада замінює практично вічні гранітні бордюри на бетонні

Останнім  часом на вулицях  Рівного все частіше демонтують кам’яні бордюри, виготовлені з суцільного каменю – зернистого граніту, цінність якого полягає в тому, що це практично вічна магматична гірська порода. На їх місце встановлюють бордюри з дешевого бетону. Про це заявляють у Рівненській обласній організації Української народної партії.

В УНП говорять, що якщо раніше такі роботи проводилися «під шумок» — під час ремонту доріг, то нині бордюри знімають без особливих причин. Так, на початку серпня нерівноцінну заміну граніту на бетон зробили на вулицях Дубенській і Макарова, а близько року тому – на вулиці Корольова.

У приватній розмові працівники Рівненського комунального підприємства „Шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг” підтвердили, що ці роботи проводилися, проте з якою метою – вони не знають, лише іронічно додають, що тими бордюрами вже вимощені приватні подвір’я місцевої еліти.

У зв’язку з цим Рівненська обласна  організація УНП звернулася до міського голови Рівного В. ХОМКА з інформаційним запитом, у якому, зокрема, просить повідомити: який термін експлуатації бордюрів, виготовлених із зернистого граніту; з якою метою комунальні служби Рівного проводять демонтаж та заміну кам’яних бордюрів на бетонні; яка подальша доля демонтованих бордюрів із зернистого граніту і яка сума з міського бюджету була витрачена на ці роботи.

Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image