УНП: Червоній гідний очолити рейтинг «ТОП-20: творці Незалежності» на Рівненщині

Багаторічний лідер Рівненської обласної організації Української народної партії Василь ЧЕРВОНІЙ гідний очолити рейтинг “ТОП-20: творці Незалежності”, який до 20-річчя проголошення Незалежності України реалізує інформаційний портал OGO.ua. В цьому переконані члени обласної УНП.

„В Рівненській області немало достойників, які поклали свою душу і тіло на вівтар української незалежності, проте очолити цей рейтинг гідний наш побратим Василь Михайлович ЧЕРВОНІЙ”. – зазначають в обласній УНП.

В УНП наголосили, що на якій би посаді не перебував Червоній (чи в ранзі народного депутата України, чи на посаді голови Рівненської ОДА, чи очолюючи Рівненську обласну організацію УНП), на перше місце своєї діяльності він завжди ставив українську справу.

„Він був незламним і відданим борцем за Україну. Йому завжди боліла доля кожного українця”,— наголошують в УНП, додаючи, що 18 листопада 2009 року Президент України нагородив Василя Червонія Орденом Свободи (посмертно). Ця державна нагорода, встановлена для відзначення громадян за видатні та особливі заслуги в утвердженні суверенітету та незалежності України, консолідації українського суспільства, розвитку демократії, соціально-економічних та політичних реформ, відстоюванні конституційних прав і свобод людини і громадянина.

УНП, Життя партії, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image