РІВНЕНЩИНА. Водія, який на смерть збив 15-річну школярку, покриває друг голови облдержадміністрації — УНП

19 грудня в селі  Колоденці поблизу Рівного автомобіль «Peugeot Expert», за кермом якого перебував 18-річний мешканець Колоденки Віталій ДЗЮБУК, на смерть збив на тротуарі школярку. За інформацією, яку прес-служба Рівненської обласної організації Української народної партії отримала від джерела, наближеного до керівництва відділу ДАІ УМВСУ в Рівненській області, долею водія вже почав активно цікавитися його дядько, Микола КАРАЩУК – близький друг голови Рівненської облдержадміністрації Василя БЕРТАША.

В УНП не здивовані втручанням у  справу впливових осіб, адже хлопцеві «світить» позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Трагедія  сталася серед білого дня. Автомобіль ДЗЮБУКА з правого боку пішов на обгін автобуса, виїхавши на тротуар, де в цей момент ішли двоє дівчат. Одна встигла відскочити, друга, 15-річна десятикласниця Рівненської школи-ліцею, опинилася під колесами і загинула на місці пригоди. Свідки стверджують, що «Peugeot» мчав зі швидкістю щонайменше 120 кілометрів за годину.

До  слова, коли сталася трагедія, жителі Колоденки оточили авто та намагалися влаштувати водію-вбивці самосуд. Врятували його лише правоохоронці.

За  даними обласної організації УНП, дядько винуватця трагедії також проживає в Колоденці й очолює Майданську первинну організацію Дубенської районної організації Партії регіонів. За непідтвердженою інформацією, КАРАЩУК працює заступником директора одного з мисливських господарств Рівненщини. Також його ім’я пов’язують із комерційним будівництвом: подейкують, що саме він будує чергову дачу для БЕРТАША на території Семидубської сільської ради поряд із Майданським мисливським господарством. Крім того, джерело повідомило, що КАРАЩУК організовує полювання для голови облдержадміністрації.

Рівненська  УНП закликає правоохоронців до об’єктивного розслідування кримінальної справи за фактом ДТП, тим більше, що земляки ДЗЮБУКА стверджують, що в нього це вже друга аварія, у результаті якої постраждали люди, щоправда перший раз його «відмазали».

УНП, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image