СУМИ. Мешканці багатоповерхівок змушені підніматися додому сходами

Сумська влада провалила  графік капітального ремонту ліфтів. Про  це заявляють у  міській організації  Української народної партії.

Ще  минулого року на капітальний ремонт ліфтів міськрада обласного центру виділила 6 млн. грн. Чиновники встигли відрапортувати, що вся сума освоєна, проте частину ліфтів до кінця минулого року в експлуатацію так і не ввели.

«Міська влада багато років не втомлювалася повторювати, що капітальний ремонт ліфтів у місті пригальмовує відсутність коштів,— зазначив голова Сумської міської організації УНП Сергій ТОКАР.— Та коли гроші з'явилися, нові ліфтові організації графік капремонту підйомників так і не виконали».

Політик вбачає причину провалу в тому, що «міська влада пішла на переділ цього ринку на користь близьких до Партії регіонів фірм, узявши в заручники жителів міста і не виконавши навіть кілька разів cкорегований графік запуску ліфтів».

«Та навіть при цьому сумська мерія намагається робити вигляд, що нічого надзвичайного не сталося»,— іронізує голова міської УНП.

Сумська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image