Сумщина. УНП вимагає від СБУ розібратися із вандалізмом в Лебедині

Сумська обласна організація УНП закликала Службу Безпеки України в Сумській області надати правову оцінку акт вандалізму, який трапився в день вшанування жертв голодомору в місті Лебедині. «Напередодні 26 листопада невідомі залізли на верхню частину пам’ятника і нанизали буханець хліба на металевий терновий вінок, який є частиною пам’ятної композиції», – повідомив голова Лебединської районної організації УНП Віталій ВОЛОЩУК.

«Ті, хто зважився на такий вчинок мають понести серйозну відповідальність, не повинні пройти повз людський осуд за свою бездіяльність і посадовці. Перед пам’яттю загиблих в роки голоду такі моральні злочини замовчуватись не повинні»,— йдеться в зверненні голови обласної організації УНП Сергія БУТКА на ім’я голови СБУ в області.

За словами ВОЛОЩУКА, ще вранці активісти районної організації УНП, які помітили це неподобство, звернулись до міськради з проханням навести лад біля пам’ятника безпосередньо перед вечірніми поминальними заходами. «Але ніхто на це прохання не зреагував, більш того, міські чиновники Лебедина спокійно приїздили того дня до пам’ятника і спокійно спостерігали таку картину», – наголосив партієць.

УНП, Сумська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image