Учасники IV Форуму на захист державності закликали політиків створити Народну Раду

«Негайно створити Народну Раду, щоб у єдності парламентської і позапарламентської опозиції відстояти національні інтереси України», – пропонують учасники IV етапу Всеукраїнського Форуму на захист української мови та державності.

На переконання учасників, першочергово мають бути скасовані антиконституційні закони, які загрожують цілісності Української держави. Такими є закони «Про референдум» та «Про засади державної мовної політики».

«Політика і поведінка чинної влади свідчать про повне послідовне ігнорування нею основ українських національних цінностей. За всі роки незалежності України, нація ще жодного разу не стояла так близько до втрати своєї державності», – підсумовують учасники Форуму.

Вони закликали владу забезпечити повноцінне функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. І, залучивши правоохоронців, припинити діяльність на території України організацій і партій, які діють всупереч законам України.

Учасники Форуму – представники Української народної партії, Народного руху України, ВУТ «Просвіта» та інших патріотичних партій і громадських організацій.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image