Не бути глухими до нужд сліпих закликали київських суддів представники УНП

Не бути глухими до нужд сліпих закликали суддів Господарського суду столиці активісти Української народної партії спільно з іншими представниками громадського руху «Українська патріотична альтернатива».

Активісти вийшли на пікет Господарського суду, який сьогодні мав два засідання у справі УТОСу. Аби привернути увагу суддів, вони стукали білими палицями, якими зазвичай користуються сліпі.

«Окрім землі, рейдери із «Союз-Інвесту» хочуть стягнути із УТОСу 230 тисяч гривень. За те, що ті нібито не пускали будівльників на територію бази відпочинку»,— розказав представник УНП Сергій Вутке.

Проте, за його словами, про «спроби будівельників розпочати роботи не відомо ні адміністрації бази, ні відпочиваючим».

Довідково. Конфлікт між УТОС та ТОВ «Союз-Інвест» розпочався через земельну ділянку, на якій знаходиться база відпочинку «Івушка». Відповідно до договору, укладеного у лютому 2010 року, УТОС має право користуватися територією бази відпочинку. ТОВ «Союз-Інвест» мало право використовувати частину території, що було обумовлено у додатковій угоді.

Проте, за 2 роки ТОВ «Союз-Інвест» вирішило забрати собі всю територію. Господарський суд м. Києва допоміг їм у цьому прагненні, визнавши у травні 2012 року, що додаткова угода не є дійсною.

УТОС подало апеляцію на таке рішення і апеляційний суд дослухався до них. Але представники «Союз-Інвесту» подали касацію на рішення Апеляційного суду. УТОС поскаржилось в Прокуратуру і звернулось до суду з позовом про визнання Договору 2010 року недійсним.

Рейдери «Союз-Інвест», окрім землі, хочуть стягнути ще й 230 тис. гривень зі сліпих за те, що ті нібито не пустили будівельників до роботи на земельній ділянці бази відпочинку для незрячих «Івушка». Саме цього стосувалось одне з сьогоднішніх судових засідань в Господарському суді м.Києва.

За словами представників «Союз-Інвест», будівельники намагались потрапити на базу влітку. Але про це невідомо ні адміністрації бази, ні відпочіваючим. Вони стверджують, що ніяких намагань потрапити на базу будівельників не було.

УНП, Новини з областей, Київ

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image