УНМ Житомирщини пропагує здоровий спосіб життя та національну культуру

Формування у сучасної молоді потреби здорового способу життя, необхідність активізації роботи з протидії поширенню шкідливих звичок серед молоді, шляхи розвитку волонтерського руху – ці та інші проблемні питання розглядались під час проведення Міжнародної зустрічі представників молодіжних організацій Європи, що відбулась днями на Київщині. Активну участь у заході взяла делегація Житомирської обласної організації «Українська народна молодь».

«Напрацювання житомирської команди викликало особливе зацікавлення учасників заходу»,— розповіла заступник голови обласної організації УНМ Софія НЕСТЕРОВА,— «адже ми презентували досвід роботи з пропагування здорового способу життя засобами народної педагогіки з використанням української фольклорної спадщини».

«Виступи нашого колективу не тільки стали прикладом нетрадиційного, творчого підходу до вирішення цих давно відомих проблем, а і розкрили перед іноземними гостями багатство та неповторність надбань нашої національної культури»,— зауважила представниця УНМ, висловивши сподівання, що «необхідність проведення подібних заходів стане нарешті очевидна для влади, і кількість їх неодмінно зросте, а, отже, і зросте їх результативність».

Життя партії, Житомирська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image