УНП у Яворівському районі Львівської області запропонувала нових людей у владу

Буде порядок!  Якщо діяти сьогодні з думкою про завтра. З таким гаслом йде на вибори до органів місцевого самоврядування Яворівська районна організація Української народної партії.

Три списки, до Яворівської районної ради, Новояворівської міської ради та Яворівської міської ради склали відомі в районі громадські діячі, волонтери, підприємці малого і середнього бізнесу міст і району, лікарі, військові. Загалом – майже 50 кандидатів.

На сьогодні, УНП – єдина партія в Яворівському районі, яка запропонувала виборцям програму діяльності в радах, і єдина партія, яка оприлюднила повні списки своїх кандидатів.

Наші кандидати максимально відповідають запитам громади на нових людей у владі. Не зважаючи на молодий вік, мають величезний життєвий і професійний досвід. Середній вік наших кандидатів всього 39 років. Кожен з них пройшов складний життєвий шлях, досягали успіху самостійно, наполегливою і тяжкою працею. Всі наші кандидати, крім одного, ніколи не були депутатами. Вони працюють, займаються громадською діяльністю, волонтерством, займаються підприємництвом, платять податки тут, в нашому районі і містах, і всі вони, врешті, мають моральне право приймати рішення про те як з максимальною користю для громади ці податки витрачати. Вони не шукають легкого шляху до влади, інакше прийшли б у «розкручену партію до розкрученого лідера». Вони вибрали Українську народну партію, бо кожен з них є самодостатньою особистістю і сприймає депутатство не як самоціль, а як інструмент, який дозволить зробити щось добре для свого міста, села, району» — Каже голова Яворівської районної організації Української народної партії Любов Константінова.

Львівська область, УНП, Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image