УНП вимагає звільнити керівника «Чернігівгазу» за непрофесіоналізм

Чернігівська обласна організація Української народної партії пропонує власникам ПАТ «Чернігівгаз» розглянути питання про доцільність перебування на посаді голови правління акціонерного товариства Алли ЯРОВОЇ. Така заява чернігівської УНП пов’язана з жахливим вибухом 26 березня у житловому будинку у Чернігові по вулиці 50 років ВЛКСМ, що призвів до людських жертв.

В УНП переконані, що безпека життя у першу чергу залежить від професіоналізму та моральних якостей відповідних керівників. Партійців дивує, що адміністрація газопостачального підприємства поспішно, не дочекавшись результатів офіційного розслідування, висунула власні версії трагедії та знайшла винного.

«Якою б не була остаточна офіційна версія причин вибуху, заява Алли ЯРОВОЇ про вчинення суїциду жертвою вибуху та повідомлення прес-служби ПАТ «Чернігівгаз» про те, що «сім`ю, яка проживала в даній квартирі, можна віднести до розряду неблагонадійних», є непрофесійними та аморальними»,— наголошують в УНП.

«Не тільки батьки загиблого сумніваються у версії самогубства їхнього сина. Якщо брати до уваги те, що він працював водієм у ПАТ «Чернігівгаз», то слова ЯРОВОЇ ще більше насторожують»,— додають партійці.

У чернігівській УНП переконані, що такі особи, як А. ЯРОВА, не повинні керувати галуззю. Тим більше, що це не перший скандальний інцидент у «Чернігівгазі». Минулого року жителі Чернігова пережили незаконні погрози відключити газ, якщо терміново не укладуть угоди з цим підприємством. А в Ніжині монополіст влаштував справжній «газовий терор» проти сотень мешканців п’ятиповерхівок по вул.Подвойського і Московській, коли їм відключили газові колонки і поставили перед вибором: або «шукати альтернативні шляхи», що часто зводиться до банального хабара, або купувати і встановлювати електробойлери. З цього приводу голова УНП Ю. КОСТЕНКО звертався до прем’єр-міністра М. АЗАРОВА.

УНП, Рівненська область, Чернігівська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image