УНП висунула кандидатом на посаду Київського міського голови Олега Дерев’янка — антикризового менеджера, громадського і культурного діяча

Формуючи свою платформу і список кандидатів на посаду очільника Києва й до міськради, Київська міська організація Української народної партії виходила з твердого переконання, що сьогодні Києву потрібні не політики широкого профілю, а незаангажовані фахівці, здатні ухвалювати й системно впроваджувати рішення, здатні забезпечити якісне функціонування та розвиток громади.



Саме тому на посаду Київського міського голови УНП висунула Олега Дерев’янка, відомого у професійних колах антикризового менеджера з понад 15-річним досвідом роботи, громадського і культурного діяча, кандидата економічних наук за спеціальністю "Організація управління, планування і регулювання економіки». До списку кандидатів до Київради також увійшли позапартійні — професіонали високого рівня, які багато років працюють у ключових для міста галузях.

1. Дерев’янко Олег Валерійович, 39 років (1975 р.н.), антикризовий менеджер,кандидат економічних наук, громадський і культурний діяч.

2. Валєєв Віктор Вікторович, 30 років (1984 р.н.), Директор Асоціації «IT України», радник міністра освіти і науки України, фахівець з інформаційних технологій і системного аналізу.

3. Куйбіда Віталій Євставійович, 47 років (1967 р.н.), лікар-нейрохірург відділення політравми Київської міської клінічної лікарні № 17.

4. ПасєчкоТетяна Василівна, адвокат, фахівець в галузі законотворчої діяльності, директор Громадської організації "Об’єднання підприємців «Ділова ініціатива».

5. Потьомкін Дмитро Петрович, 33 роки (1981 р.н.), фахівець з розвитку малого бізнесу та корпоративного права.

6. Рибачук Костянтин Володимирович, 30 років (1983 р.н.), кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та іноземних мов Європейського Університету.

7. Кирій Ганна Олексіївна, 33 роки (1980 р.н.), архітектор, засновник і керівник ТОВ «Архітектурно-проектна група Анни Кирій».

8. Жовтоног Ольга Ігорівна, 57 років (1956 р.н.), доктор сільськогосподарських наук, фахівець з водних ресурсів, керівник лабораторії в Інституті водних проблем і меліорації.

9. Антипенко Олексій Борисович, 43 роки (1970 р.н.), громадський активіст, пілот Боїнг 737.

УНП переконана — в трансформації держави та формуванні громадянського суспільства якісно нового рівня ключову роль мають зіграти саме молоді люди, які мають виключне поєднання освіти і досвіду, здатні відповідати на виклики часу і здійснити реальну модернізацію системи управління нашим містом, забезпечуючи його сталий розвиток, процвітання і європейський поступ.

Українська народна партія є єдиною політичною партією в Україні, яка понад 10 років, не зважаючи на політичну кон’юнктуру, послідовно просуває в Україні ідеологію підтримки національного виробника. «Виробляй українське, купуй українське, захищай українське»,— ці принципи УНП, сьогодні, нарешті, стали зрозумілими кожному громадянину країни та перейшли в категорію загальнонаціональних орієнтирів.

За додатковою інформацією звертайтесь:
· прес-центр О. Дерев’янка — тел. (067) 505 85 53, Ольга Камолікова
· прес-служба УНП – тел. (068) 355 0490 Олена Нагорна

Біографічна довідка: Олег Дерев’янко — експерт з антикризового менеджменту, громадський та культурний діяч. Кандидат економічних наук зі спеціальності «організація управління, планування і регулювання економіки».ЧленКоординаційної ради громадської організації «Асоціація „Аспен-Україна“, організатора семінарів „Відповідальне Лідерство“ в співпраці з TheAspenInstitute (CША).

Понад 15 років управлінського досвіду на керівних посадах малих,середніх підприємств та міжнародних компаній м.Києва. Спеціалізація — управління змінами, організація та впровадження комплексних антикризових заходів у галузях професійних послуг, виробництва і харчової промисловості.

Освіта

1997р. КНУ імені Тараса Шевченка — факультет міжнародних економічних відносин Інституту міжнародних відносин.

2007 р. WarwickBusinessSchool (Великобританія) — курс MBA,диплом другої вищої освіти з бізнес-адміністрування.

2008 р. Програма Аспен-Україна.семінар Відповідальне Лідерство

2012,2013 р. InstituteforPersonalLeadershipandColumbiaBusinessSchool, США.– курс з лідерства

Громадська діяльність:
Перший Київський міжнародний фортепіанний фестиваль і конкурс піаністів-аматорів „Каштановий Рояль“, травень
2013
Другий Київський міжнародний фортепіанний фестиваль і конкурс піаністів-аматорів „Каштановий Рояль“, травень
2014
Арт-інсталяція „Вівтар націй“ художниці Оксани Мась, Київ, Софійська площа, травень 2012

Проект „Велика Гра“ СамуілаАккермана (Париж), „Арт-центр на Костельній“, Київ, червень 2004

Виставка “Великі майстри народного мистецтва Мексики” з колекції FomentoCulturalBanamex, Київ, Музей українського народного декоративного мистецтва, 6 вересеня — 6 листопада 2002 р.

„Перехрестя. Сучасне мистецтво України на межі столітт“, Відень, Австрія, 16 липня — 16 вересня 2001 р.

Освітні і просвітницькі семінари 3° C – Спільноти Свідомого Спілкування – більше 20 семінарів з 2010 року.

Семінари ініціативи Аспен-Україна „Відповідальне Лідерство“.

Семінари ініціативи „МИ – ЄВРОПА“.

Киянин з 1992 року, одружений, виховує трьох дітей.

УНП, Київ

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image