УНП закликає надати звання Героя України Василю Третецькому

УНП закликає надати звання Героя України Василю Третецькому. Відповідне звернення до виконуючого обов'язки Президента України підтримав XVI з'їзд Української Народної Партії. Із такої пропозицією на з'їзді виступив заступник голови УНП Сергій Соловей.

   Нагадаємо, 16 березня у Миргороді скоєно напад на активіста і координатора миргородського Євромайдану, голову Народної ради Миргородщини, члена Центрального Проводу УНП Василя Третецького злочинці хотіли викрасти біля його автомобіля. Та коли він почав чинити опір, вистрілили у ногу з мисливської рушниці. Через сильну травму та втрату чотирьох літрів крові Василь Третецький знаходився увесь час у реанімації. Минулого тижня його не стало.

   Василь Пилипович тривалий час очолював Харківську обласну організацію Української Народної Партії. Він проявляв принциповість: виступав за люстрацію корупціонерів, зокрема у правоохоронних органах на Полтавщині. Був людиною твердого слова і високоморальних дій, українським патріотом, активним захисником інтересів громади.  

Українська Народна Партія висловлює співчуття рідним і близьким Василя Пилиповича. Герої не вмирають! Світла пам'ять!

УНП, Життя партії

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image