УНП звернулася до правоохоронців з приводу діяльності в РІВНОМУ фінансової піраміди «МММ-2011»

Рівненська обласна організація Української народної партії підготувала звернення до прокуратури Рівненської області, головного управління МВС України в Рівненській області та Служби безпеки України з проханням перевірити діяльність у Рівному нової фінансової піраміди «МММ-2011», вжити заходів реагування та в разі потреби порушити кримінальну справу за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) та статті 14 (готування до злочину).

Так в обласній організації УНП відреагували на активну рекламу в місті Рівному сумновідомої фінансової піраміди. Рекламні щити із зображенням її засновника Сергія МАВРОДІ талоготипом «МММ» уже розміщені на вулиці Соборній поблизу парку «Ювілейний», на вулиці Млинівській, біля кафе «Блюз», у мікрорайоні «Північний», на будівлі Центральної аптеки та в районі Басового кута. На білбордах великим шрифтом написано: «Мы можем многое!» та «Нам уже – год!». Про «умови моментального збагачення» охочим пропонують дізнатися заномерами: (093) 696-82-68 та (097) 013-70-71.

Прес-служба обласної організації УНП зв’язалася з представником рівненського відділення компанії «МММ», який запевнив, що фінансова співпраця рівнян з компанією «МММ» дозволить їм збагатитися у вкрай стислі терміни та пообіцяв, що їх «уже ніхто не обдурить». Факт відбування Сергієм МАВРОДІ покарання у в’язниці за організацію на початку дев’яностих фінансової піраміди, яка обікрала близько мільйона чоловік, то рівненський представник назвав це «провокацією ЗМІ, які перекрутили інформацію та змусили вийти сотні тисяч росіян на вулицю».

Прес-службі УНП вдалося з’ясувати в Держфінпослуг, що юридична особа «МММ-2011» не має ліцензій на діяльність в Україні, а отже – і не має права надавати фінансові послуги.

УНП, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image