В УНП вважають, що «справа Тимошенко» це елемент тиску на Москву

Справа Тимошенко — це елемент тиску української влади на Москву. Таку думку висловив експерт з економічних питань, член Центрального проводу Української народної партії, Борис КУШНІРУК. «У суді ставиться під сумнів не тільки роль самої Тимошенко, яка підписувала сумнозвісні угоди 2009 року, але і «чистота» репутації російського керівництва, зокрема прем’єр-міністра РФ, Владіміра Путіна», – зазначив він.

«Офіційна позиція російського зовнішньополітичного відомства активно захищає домовленості, наголошуючи на їхній законності і відповідності усім міжнародним угодам», – зазначив у своєму коментарі економіст.

КУШНІРУК висловив переконання, що «таким чином зараз тиснуть на Тимошенко, щоб вона «здала» Путіна, а отримавши «зізнання» Тимошенко, можна «ефективно» проводити переговори з Росією». «З іншого боку, лідер «Батьківщини» зацікавлена вийти з в’язниці у статусі «ображеної жертви», який їй вже дарував перемогу на виборах 2002 року. Саме тому поведінка Тимошенко у суді була провокативною і м’яко кажучи неадекватною»,— вважає представник УНП.

УНП

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image