Валентин Ткалич: «Для луганських шкіл закуповують зняті з виробництва комп’ютери за завищеною ціною»

Так голова Луганської УНП Валентин ТКАЛИЧ прокоментував інформацію про те, що управління освіти і науки Луганської облдержадміністрації уклало договір на придбання техніки та послуги з її встановлення та налагодження на загальну суму 1,16 млн. грн.

Валентин Ткалич зазначив, що техніку мають закупити за кошти обласного бюджету в рамках Регіональної цільової програми створення єдиного інформаційного простору мережі шкільних бібліотек Луганської області на 2011–2015 рр. Планується придбати три види товарів, договірні ціни на котрі суттєво вищі за ціни в роздрібних мережах.

«Прикметно,— додає представник УНП,— що техніку купують за завищеною ціною, а деякі прилади, як, наприклад, моделі Tini уже знятий з виробництва. Багато запитань і до проведення торгів, які пройшли за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника. І аргументовано це було потребою в уніфікації обладнання, оскільки ПрАТ «Інформаційні комп’ютерні системи» уже постачав обладнання для луганських шкіл в рамках аналогічної програми в 2008–2010 роках».

Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image