Валентин ТКАЛИЧ: Що б виборці не забули “благодійників”, місцеві дороги «лататимуть» у жовтні

«Діяльність «розумників» у владі безпосередньо визначається станом доріг, яких і «дорогами» назвати не можна»,— вважає голова Луганської обласної організації УНП Валентин ТКАЛИЧ.

За його словами, у Лисичанську дороги, немов поїдені фугасними ямами та воронками від бомб. А жителі деяких сіл Новоайдарського району вимушені міняти свої автівки на трактори, щоб їздити по місцевих «дорогах», бо кілька сіл через поганий стан доріг залишилися без автобусного сполучення».

За словами місцевих жителів, перевізники відмовляються випускати автобуси на маршрути і скасували рейси у віддалені села. Люди змушені ходити пішки десятки кілометрів. Мешканці скаржаться, що без автобусного сполучення їх села вимруть. В останній раз дороги до віддалених сіл ремонтували 20 років тому.

«І ніхто з чиновників навіть пальцем не поворухнув для приведення доріг у нормальний стан. Ще б пак! Попереду ж вибори! Тому ями латати краще з кінця вересня і до самого дня виборів — що б виборці не забули, хто їх так облагодіяв»,— робить висновок політик.

Інший приклад — селище селища Єліне, що неподалік від міста Брянка. Його мешканці вважають, що їхню дорогу взагалі вкрали. За словами місцевих жителів, у селищі без всяких документів розібрали дорогу, яка зв'язує Єліне з Брянкою. “Плити почали зривати і складати, не звертаючи уваги на крики мешканців. Дозвільних документів у працівників не було, а їх підрядник заявив, що оформить документи після того, як забере плити. Дорогу проклали до терикону прилеглої шахти ще в 70-х, потім шахту продали разом з дорогою. Тепер в селище не зможе проїхати «швидка». Прикметно, що у міськвиконкомі про самозахоплення дороги не знають і кажуть, що жодних дозволів не давали і дати не могли”,— підсумував ТКАЛИЧ.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image