Важливіше, не як голосує Верховна рада, а за що — Костенко

«Верховна Рада України замість того, щоб розглянути план надзвичайних дій щодо порятунку економіки, займається цирковими видовищами щодо того, якою рукою і  яку кнопку тиснути»,— заявив лідер Української народної партії Юрій Костенко, коментуючи ситуацію з багатоденним блокуванням ВР. «Чи особисто голосує депутат дійсно важливо, але набагато важливішим є те, за що саме він голосує, що продукує»,— наголосив він.

«Попри великі надії кожного із нас, що нова влада по-новому буде організовувати економічну роботу, тому що без економіки все мертве, без економіки немає робочого місця, доходів бюджету, соціальних стандартів —  нічого немає, за «давньою українською традицією» новообрані парламентарі роблять все можливо для поглиблення економічної кризи»,— вважає Костенко.

Політик звертає увагу, що «кожного тижня керівники найпотужніших економічних країн збираються разом і дискутують на тему, як оживити економіку тієї чи іншої країни і загалом світову економіку». Він підкреслив: «У всьому світі, на кожну пропозицію влади існує альтернативна пропозиція опозиції – і саме у такій боротьбі ідей народжується розуміння, влада чи опозиція є більш ефективною».

Натомість в Україні, за словами політика, «дискусія влади і опозиції зводиться лишень до того, чиї попередники найбільше зруйнували українську економіку». На жаль, це наштовхує на сумний висновок, що в Україні генерувати економічну позицію сьогодні не здатна ні влада, ні опозиція»,— підсумував він.

Юрій Костенко

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image