XX з’їзд УНП вдруге обрав головою партії Олександра Івановича Клименка.

3 грудня 2016 року відбувся ХХ з’їзд Української народної партії. Під час з’їзду делегати наголосили на необхідності нових підходів до партійного будівництва, з метою створення на юридичній базі УНП сучасної правоцентристської політичної сили європейського зразка.

Партійці наголосили на необхідності розбудовувати партійну структуру, активізувати партійців для участі у виборах до об’єднаних територіальних громад на засадах партійної програми УНП, посилити інформаційну діяльність через власні засоби розповсюдження інформації.

Голова УНП Олександр Клименко у своїй звітній доповіді наголосив: «Зараз багато говорять про дострокові вибори до Верховної Ради, але чи зможуть щось змінити вибори в сьогоднішніх умовах. Нинішня система влади ставить хрест на можливості партій боротись за мандат, і не тільки через використання грошей замість партійних осередків, а й через зміни до законодавства. Ми — УНП знаємо, що робити, маємо програму, маємо структури, але ми не маємо достатньо фінансових ресурсів для ведення повноцінної виборчої кампанії. Ті, що сьогодні при владі, не мають ні програм, ні структур, нехтують законами, але вони мають достатньо грошей щоб купити технологів і рекламістів, оплатити час на телебаченні за цю рекламу. Люди знову будуть довіряти обіцянкам, або просто результат намалюють, як це вже бувало. Без зміни законодавства про вибори, нового складу ЦВК, заборони політичної реклами на приватних телеканалах, політичного навчання суспільства, партії не зможуть боротись з олігархічними грошима. І, відповідно, вибори знову нічого не змінять, бо замість представників волі суспільства, мандати знову отримають представники олігархів»

Олександр Клименко підсумував, що суть влади не змінилася, реформи не є реформами. Жодна з парламентських «псевдо партій», не запропонували програми реформування держави з тим, щоб вдосконалити державне управління і інтересах громадян, реалізації і захисту їх прав та з метою усунути причини корупції. Тому УНП на сьогодні має стати політичною силою, яка об’єднає навколо своєї ідеології лідерів з державницьким мисленням і бажанням вдосконалювати державне управління на національно-демократичних засадах.

Головою УНП вдруге обрано Олександра Івановича Клименка. Олександр Клименко – колишній шахтар, народний депутат України від УНП, громадський діяч, меценат, волонтер, кандидат у Президенти України від УНП у 2014році.

Заступниками голови УНП стали голова Львівської обласної організації УНП Ольга Давид та почесний голова Миколаївської обласної організації УНП Олексій Мірошниченко.

Одночасно, було внесено ряд змін до Статуту УНП, які конкретизували повноваження керівних органів партії, підстави для прийняття і виключення з партії, упорядкували фінансово-господарські питання.

УНП, ХХ з’їзд Української народної партії

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image