Житомирська УНП: Рішення по «справі собак» стане лакмусовим папірцем для житомирської влади

Просте рішення проблеми великої кількості бездомних собак у Житомирі запропонували меру Володимира ДЕБОЯ депутати однієї з опозиційних фракцій міської ради —  запросити до міста волонтерів Міжнародного фонду FOUR PAWS (VIER PFOTEN International), що вже у кількох містах України абсолютно безкоштовно займається проблемою регулювання кількості бродячих тварин. На разі, потрібна лише згода мера-регіонала.

«Проблема постійного зростання у місті кількості бездомних тварин, які часто поводяться агресивно, є однією з таких, що найбільш турбують мешканців міста»,— розповів голова управи Житомирської обласної організації УНП Володимир КРАСОВСЬКИЙ. За його словами, «рішення, запропоноване мерією, а саме – побудова спеціального комплексу для утримання тварин вартістю понад 3 млн гривень – аж ніяк не давало надій на швидке рішення проблеми, а навпаки, віддаляло його на невизначений термін через постійний брак коштів у бюджеті та викликало сумніви громадськості щодо оголошеної вартості такого проекту».

На разі ж у міській раді зареєстровано проект рішення, підготовлений представниками однієї з опозиційних до мера фракцій міської ради, яке передбачає запрошення до міста волонтерів Міжнародного фонду FOUR PAWS (VIER PFOTEN International), які стерилізують та вакцинують бездомних собак у спеціальних мобільних клініках.

«Потрібна лише згода мера, яка стане показником того, що для нього на першому місці: інтереси житомирян чи політичні амбіції»,— зазначив представник УНП.

УНП, Житомирська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image