ЧЕРКАСИ. УНМ приєдналась до громадського руху «Чесно»

Черкаська обласна організація Української народної молоді узяла участь в установчих зборах обласного громадського руху «Чесно». Дана ініціатива має на меті надати українському виборцю інформацію про ступінь народної довіри, на який заслуговують ті чи інші кандидати в депутати на виборах 2012 року.

Зокрема, якщо мова йде про депутатів нинішнього скликання, які бажають знову потрапити до Верховної Ради — значну увагу будуть звертати на те, чи не порушував депутат Конституцію України шляхом неособистого голосування в парламенті, чи сумлінно ходив він на роботу, яку йому забезпечують платники податків, і чи не зраджував він своїх виборців, змінюючи свою приналежність до політичної сили, з якою потрапив у парламент.

Від Української народної молоді до новоствореної ініціативи приєдналися голова обласної організації УНМ Наталя ПИСАРЕВА та заступник голови обласної УНМ Ігор СИЧОВ.

У зборах окрім Української народної молоді взяти участь громадські організації: «Просвіта», «Воля ХХІ», «Товариство сприяння місцевому самоврядуванню», «Сяючий шлях».

Життя партії, Черкаська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image