Донецька обласна організація УНП вшанувала пам`ять Тараса Шевченка у «бойових» умовах

Донецька обласна організація УНП прийняла участь у покладанні квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку з нагоди 200-річчя з Дня народження українського поета.

«Життя та творчість цього феноменального митця доводить, що одна людина здатна зробити для своєї країни більше ніж непереборна армія. Тарас Шевченко своїм прикладом поставив перед нами дуже високу планку, та події останніх місяців, сформували нові грані національної самосвідомості. Це дає нам впевненість, що ми досягнемо цих високих стандартів»,— висловився в.о. голови Донецької обласної організації УНП Ігор Шкодін.

Політичний діяч впевнений, що «віра у себе, свій народ, єднання навколо спільної мети допоможуть українцям здолати всі перешкоди». «Коли 5-го березня Донбас повстав проти спроб роз'єднання держави та було розгорнуто найбільший національний прапор — нам аплодувала вся Україна. Сьогодні, на жаль, через інформацію про провокації ми не змогли розгорнути цей прапор. А ті громадяни, котрі не дивлячись на небезпеку вийшли на проукраїнський мітинг – справжні герої»,— сказав Ігор Шкодін.

Активісти вшановували Кобзаря у той час, коли у Донецьку відбувалась низка мітингів. У тому числі і проросійських. Сьогодні на кількох адміністративних будівлях знову замайоріли російські триколори. Ледь не дійшло до штурму облдержадміністрації. Це і є та небезпека про яку говорить Ігор Шкодін.

УНП, Новини з областей, Донецька область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image