КРИМ. Санітарно-епідеміологічна обстановка в Сімферополі викликає занепокоєння

«Драчка» владних компаній за право наживатися на кримчанах через вивіз сміття призвела до екологічної катастрофи в Сімферополі»,— так Голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН прокоментував ситуацію з потопанням в смітті кримської столиці.

Політик розповів, що «9 липня в Сімферополі відбувся тендер на прибирання вулиць та вивіз ТПВ на друге півріччя 2012 року. Нікого не здивувало, що його знову виграло сумно відоме підприємство «Чисте місто». До роботи підприємство приступає з 1 серпня, проте нині прибиранням столичних вулиць займається фірма « Раф-Плюс». Ця фірма вивозила сміття та прибирала вулиці останні 6 місяців, замінивши «Чисте місто» на цей період, бо то не впоралося з виконанням договірних зобов'язань і не мало достатньої кількості збиральної техніки. Через таку діяльність підприємства  «Чисте місто» Сімферополь буквально задихався від сміття».

«Але «Раф-Плюс» допрацьовує останні дні й тому суттєво погіршується санітарно-екологічна ситуація в місті: якщо контейнери зі сміттям принаймні вивозяться, то прибиранням сміття фірма вже не займається, тому місто завалене відходами, великогабаритним сміттям, косіння трави не здійснюється — Сімферополь знову потопає в смітті. Це призвело до справжньої екологічної катастрофи»,— обурюється Олег ФОМУШКІН.

Мешканці та гості Криму шоковані сміттєвими завалами на сімферопольських вулицях і побоюються спалаху холери, інших інфекційних захворювань, бо в місті панує липнева спека.

Крим

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image