У Луганську відбулася обласна конференція УНП

24 червня відбулася конференція Луганської обласної організації Української Народної Партії., на якій було розглянуто два питання: участь у передвиборчій і виборчій кампанії та обрання делегата на з′їзд Української Народної Партії.

У вступному слові голова обласної організації Валентин ТКАЛИЧ дав характеристику сучасного становища на Луганщині, а також закликав активніше виступати проти мовного законопроекту КІВАЛОВА-КОЛЄСНІЧЕНКА, який спрямований на розкол України.

Також лідер обласної організації приділив увагу й процесу об’єднання правоцентристських партій – створенню так званої правиці. Він ознайомив однопартійців з рішеннями, прийнятими за останній час партнерами по переговорах, а саме УНП, «Нашої України», КУН та УРП «Собор».

Інформацію щодо мажоритарних і пропорційних виборів було прийнято до відома, як і те, що на місцях представникам Української Народної Партії потрібно якомога більше проводити зустрічей, бесід з мешканцями Луганщини, незважаючи навіть на те, що від Луганської УНП ніхто свою кандидатуру не висував.

Конференція вирішила підтримувати кандидатів від опозиції, а також прийняла рішення про проведення акцій проти мовного закону та обрала делегатів на з’їзд партії.

По завершенні заходу активісти обласної організації на центральній вулиці міста роздавали листівки УНП щодо захисту української мови, а представники районних організацій розповсюджуватимуть листівки у себе в районах.

УНП, Життя партії, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image