Закарпатська УНП визначилась з мажоритарниками

Висування мажоритарних кандидатів у депутати до Верховної ради України від УНП на Закарпатті, було розглянуто позачерговою конференцією обласної УНП 29 липня 2012 року. Відтак, мажоритарниками стануть: Михайло Джанда – 71 мажоритарний округ та Іван Габор – 72 мажоритарний округ.

Як повідомили у обласній організації УНП «з цією пропозицією делегація від Закарпаття вирушила на позачерговий ХІІІ-й з’їзд Української Народної Партії, який відбудеться, завтра, 31 липня 2012 року у великому залі Міжнародного центру культури і мистецтв, що на майдані Незалежності у Києві. На з’їзді буде затверджена програма об’єднання, а такожвисунуті кандидати в народні депутати».

Окрім цього, у партії зазначили, що спільний з’їзд партії «Наша Україна», Української Народної Партії та Конгресу українських націоналістів, на якому буде висунуто єдиний список «Правих» відбудеться одразу після з’їзду УНП і юридично це буде з’їзд «Нашої України», в якому братимуть участь делегати всіх трьох партій і  представники 30 громадських організацій, які підтримали 7 липня 2012 року Декларацію про об'єднання в єдину патріотичну опозицію політичних партій і громадських організацій, що сповідують національну ідеологію.

Довідково. Михайло Джанда – успішний голова Хустської міської ради 2002–2010 рр.,  Голова Хустської міської організації УНП, адвокат, правозахисник, патріот з вольовим характером, широким баченням ситуації, політик, що думає про Хустщину більше, ніж про себе. Іван Габор — кандидат філософських наук, доцент УжНУ, голова Закарпатської обласної організації УНП, помічник Народного депутата України Івана Зайця, невтомний захисник національних інтересів на Закарпатті.

УНП, Новини з областей, Закарпатська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image